danielledejong.png

NIEUWS

Voor de mooiste kwaliteit maatkostuums kunt u bij Danielle de Jong terecht. De kostuums worden met de hand vervaardigd van de mooiste stoffen. Nadat een kleermaker Danielle heeft geleerd hoe zij nou echt een mooi kostuum maakt heeft zij al een hoop ervaring opgedaan met het maken van kostuums voor haar klanten. Deze klanten zijn erg blij met het resultaat en dragen de kostuums met plezier.

MAATKLEDING

Danielle de Jong Maatkleding maakt verschillende soorten kledingstukken op maat. Uw maten worden gemeten en hiervan wordt een patroon gemaakt. Dit patroon kan dan ook geheel naar uw keuze worden getekend. Het kledingstuk wordt daarna uit de door u gekozen stof geknipt en vervaardigd op maat.

Lees meer...

WERKWIJZE

U kunt een afspraak maken om uw wensen te bespreken en u te laten adviseren. Waarna ook uw maten gemeten kunnen worden. De patronen worden getekend en indien nodig maken we een proefmodel om de pasvorm te bekijken. Hierna wordt het kledingsstuk met zorg vervaardigd in de door u gekozen stof.

Lees meer...

STOFFEN

Omdat het kledingstuk met veel zorg gemaakt wordt, is het belangrijk dat de stoffen die gebruikt worden ook van goede kwaliteit zijn. U kunt zich daarom laten adviseren over de stof voor uw kledingstuk. Zodat niet alleen de pasvorm perfect is maar ook de stofkeuze.

Lees meer...